بزگترین تحقیقات صورت گرفته درخصوص اثرات استفاده از تلفن همراه نشان داد هیچ نشانی در خصوص خطرآفرین بودن استفاده از تلفن های همراه بر سلامتی انسان وجود ندارد. ولی .... بررسی ها نشان می دهد گوشی ها بیش از هر شی دیگری حاوی باکتری های تاثیر گذار بر روی پوست بدن هستند. بر اساس این خبر با توجه به اینکه باکتری های مذکور در محیط های گرم پرورش یافته و رشد پیدا می کنند لذا جیب ها و کیف های دستی ما نیز که غالبا محل نگاهداری گوشی های همراه هستند، محیط مناسبی برای پرورش باکتری های مذکور محسوب می شوند. در قالب تحقیقاتی که از جانب یکی از فروشندگان تلفن همراه موسوم به شرکت DIAL-A-PHONE در همین خصوص به عمل آمده است، نمونه هایی از اشیایی که روزانه با آنها سر و کار داریم جمع آوری شده و باکتری های مختلفی را که در آنها وجود دارند مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتیجه ای که از این تحقیقات به دست آمد این بود که مشخص شد تلفن های همراه حتی از دستگیره درها، صفحه کلیدها و کیبوردهای مختلف، ته کفش و یا حتی توالت ها کثیف تر و آلوده تر می باشند. "جوآن ورنا" پروفسور میکروب شناسی دانشگاه متروپالیتن منچستر در همین خصوص می گوید: " تلفن های همراه درست همانند اشیا روزمره دیگر نظیر تلفن و کیبورد کامپیوترها بستر مناسبی برای باکتری ها محسوب می شوند و از آنجاییکه با قسمت های مختلف بدن ما در تماس هستند لذا خطر انتقال باکتری های پوستی آنان به بدن در مقایسه با اشیا دیگر، به مراتب بیشتر است." از طرف دیگر سخنگوی موسسه DIAL-A-PHONE نیز در همین خصوص یادآور شد: " ما همواره تلفن های خود را با خود حمل می کنیم و این تلفن ها همواره در تماس نزدیک با نقاط مختلف بدن ما نظیر دست، صورت، دهان قرار دارند و به همین خاطر در معرض اکتساب انواع مختلف آلودگی ها قرار دارند و به همین خاطر ما به استفاده کنندگان از تلفن همراه توصیه می کنیم تا گوشی های تلفن همراه خود را همواره با محلول های ضد باکتری تمیز کنند." منبع : هموطن سلام
به گزارش مهر، با این حال دانشمندان می گویند رد کردن این موضوع که استفاده طولانی مدت - به عنوان مثال بیش از 10 سال- از تلفن همراه تاثیر احتمالی در شکل گیری بیماری هایی نظیر سرطان ندارد، غیر ممکن است.
این تحقیقات که در انگلیس انجام شده است نشان داد کودکان می توانند در معرض خطرات استفاده از تلفن همراه باشند زیرا مغز آنها حساس و ضعیف تر است و همچنان باید توصیه عدم استفاده آنها از تلفن های همراه را جدی گرفت.
بر اساس گزارش "بلفاست تلگراف"، یافته های برنامه تحقیقات سلامتی و ارتباطات از راه دور انگلیس که از شش سال پیش شروع شده و با هزینه 8/8 میلیون پوندی به سرانجام رسیده است از سوی پروفسور "لوری کالیس" محق اصلی پروژه ارایه شد.
به گفته این محقق نگرانی های مربوط به استفاده از تلفن همراه بر فرآیندهای بیولوژیکی بدن افراد بی اساس است.
با این حال وی خواستار انجام تحقیقات گسترده تری با هزینه هنگفت 6 میلیون پوندی برای بررسی تاثیرات طولانی مدت استفاده از تلفن های همراه بر مغز کودکان شده است.
ارسال
شده توسط irandoosty7 در 86/8/9 1:46 عصر